Publicado en Recomendaciones

Europa invirteix en tu, audiovisuals sobre els programes europeus del Europe Direct Lleida

Viernes, 07 Julio 2017 09:39

LogoEl centre Europe Direct Lleida de la Paeria ha coproduït amb Lleida TV i amb el suport de la Comissió Europea, la campanya informativa Europa invirteix en tu amb l’elaboració d’una sèrie de 6 audiovisuals sobre la inversió de la Unió Europea a través dels programes europeus que fomenten el creixement, la innovació i l’ocupació.

La campanya, que recull exemples d’empreses lleidatanes que han rebut finançament europeu per a desenvolupar els seus projectes de creixement, té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania les possibilitats ofertes per la UE per fomentar la superació de la crisi i la consecució d’un desenvolupament sostenible i de futur per als ciutadans europeus.

El centre Europe Direct Lleida ha estat un dels 4 centres seleccionats a Espanya per la Representació de la Comissió Europea per portar a terme una campanya d’informació i difusió sobre el Pla d’inversions de la UE, i sobre iniciatives i projectes que compten amb suport econòmic de la UE en favor de l’ocupació, el creixement o la inversió, desenvolupats en territori català. Els vídeos s’emetran per Lleida TV, la xarxa de Televisions Locals de Catalunya i les xarxes socials (Twitter: @EDLleida / Facebook: @EDLLEIDA /Canal YouTube de la Paeria-Ajuntament de Lleida). [+]

Visto 217 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación