Publicado en Recomendaciones

Escola Europea de Pensament Lluís Vives de la Universitat de València

Viernes, 11 Noviembre 2016 11:19

banner

L’Escola Europea de Pensament Lluís Vives naix amb la voluntat de convertir-se en un centre per a la reflexió i el debat obert, participatiu i crític sobre els assumptes més candents del món actual i de la societat valenciana.

Amb massa freqüència, en el fragor de la vida quotidiana, els problemes socials de llarg abast ensopeguen amb dificultats per a l’intercanvi d’arguments i el contrast i l’avaluació pública de propostes. Al seu torn, les modes culturals i les agendes polítiques de curt termini oculten els corrents de fons i les aportacions més rellevants.

L’Escola Europea de Pensament Lluís Vives és un projecte de la Universitat de València, del Vicerectorat de Cultura i Igualtat, amb la participació d’altres actors de l’administració pública i de la societat civil que conjuntament formen el patronat d’impuls i orientació estratègica de l’Escola.

La pluralitat de punts de vista, la interdisciplinarietat i la disponibilitat per a abordar tots els àmbits del saber i del coneixement conformen les pautes de selecció de temes i de participants en les activitats que es realitzaran.

El nom amb el qual s’inicien les primeres activitats en el curs 2016-2017 és el de Societats i cultures en la frontera. Hi haurà seminaris i conferències que presentaran investigacions capdavanteres en diferents camps. [+]

Visto 549 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación