Publicado en Recomendaciones

Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea [descàrrega gratuïta en la iBook Store]

Jueves, 21 Noviembre 2013 10:25

 

Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea consta de 32 temes estructurats en set blocs temàtics amb un total de 298 pàgines, a través de les quals s'estudien els principis i valors de la Unió Europea, la Història d'Europa, el Dret Comunitari, les polítiques de la Unió i les oportunitats d'estudi i ocupació per al jovent. En la realització del llibre s'han utilitzat 36 vídeos multilingües, 22 elements multimèdia i quasi cent fotografies per a aconseguir un equilibri òptim entre el text i els recursos visuals en funció de l'aprenentatge. Igualment s'han inclòs 26 textos seleccionats per a reflexionar, 26 exercicis pràctics per a comentar i 44 preguntes autoevaluadores que permeten al lector el control d’allò que es va aprenent en el tema en qüestió. A més s'ha afegit una acurada selecció de recursos bibliogràfics i electrònics a manera de bibliografia seleccionada en cadascun dels blocs temàtics.
Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea intenta ser, al mateix temps, una eina didàctica sobre la Unió Europea i servir de manual de referència per a aquelles persones alienes al món educatiu i interessades en el procés d'integració de la Unió Europea. La publicació comptarà amb un servei diari d'assessorament sobre el seu ús i continguts, que serà gestionat per el Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València.
La versió 1.2 de Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea és exclusiva per a iPad i està accessible gratuïtament des de novembre de 2013 en la iTunes Store. L'actualització de Mont Blanc serà anual i automàtica el mes de febrer de cada any per a aquells usuaris que la tinguen instal·lada en els seus dispositius. Totes les versions del mateix tindran un caràcter gratuït.
Montblanc, recursos educatius sobre la Unió Europea és un producte del  Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València i ha estat realitzat gràcies a una ajuda del programa Jean Monnet de la Comissió Europea a l'equip dirigit pel Catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de València Cecilio Tamarit Escalona.

Modificado por última vez en Jueves, 21 Noviembre 2013 10:31
Visto 5466 veces
Valora este artículo
(3 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación