Calendario de eventos

Presentació del llibre Canto jo i la muntanya balla, de Irene Solà | en lína, 10 desembre 2020, 19 h. #DesembreEuropeu2020
Jueves 10 Diciembre 2020, 07:00pm - 08:00pm
Accesos : 52
por Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Presentació del llibre Canto jo i la muntanya balla. de Irene Solà.
Premi de literatura de la Unió Europea 2020, amb la presència de l’autora i la presentació de Rafael Roca (Universitat de València)
Dijous, 10 de desembre de 2020. 19 h.
Retransmissió en línia a través del Youtube de La Nau Centre Cultural de la Universitat de València.
L'obra Canto jo i la muntanya balla (Anagrama, 2019) d'Irene Solà ha resultat guanyadora del premi de Literatura de la Unió Europea, una iniciativa anual que busca el reconeixement dels millors autors revelació d'Europa. Irene Solà es va alçar amb el premi en el qual van quedar finalistes Temporada de avispas (Tusquets) d'Elisa Ferrer, Serem Atlàntida (Periscopi) de Joan Benesiu i Noche y Océano (Seix Barral) de Raquel Taranilla. Canto jo i la muntanya balla narra una sèrie d'històries sobre els habitants d'una zona dels Pirineus, prop de la frontera entre Espanya i França amb criatures mítiques, la guerra i fauna salvatge.

Localización En línea.

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación