Calendario de eventos

Webinar El futur d'Europa es construeix amb els nostres veïns del Mediterrani | en línia, 10 desembre 2020, 16 h. #DesembreEuropeu2020
Jueves 10 Diciembre 2020, 04:00pm - 05:00pm
Accesos : 53
por Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Webinar El futur d'Europa es construeix amb els nostres veïns del Mediterrani
Activitat en línia, dijous 10 de desembre de 2020, 16 h.
Què sabem dels nostres veïns del sud? Per què és important incloure el Mediterrani com prioritat per al futur d'Europa? Connecta't per a aprendre sobre els nostres veïns del sud i sobre el que està fent la Unió Europea sobre aquest tema. Posa a prova els teus coneixements a través d'un *quiz en directe i participa en un debat entre joves valencians i joves del sud del Mediterrani (Egipte, Jordània etc.). Activitat a càrrec del personal de l'Antena del Programa ENI CBC MED (Vincent Ernoux, Alejandro Lafarga, Laura Bas i Joumana Sweiss): Introducció: Què fa Europea amb els seus veïns del Sud? (Vincent Ernoux). Moderador del Quiz: Alejandro Lafarga. Moderadora del debat amb joves del sud: Joumana Sweiss. Intervenció de 3 o 4 joves del Sud del Mediterrani (Tunísia, Jordània, Palestina, Líban, etc.).
Es requereix inscripció prèvia en l'adreça: http://www.europedirect.gva.es/es/formulari-activitats-online.
Amb el suport de la l'Antena del Programa ENI CBC MED

Localización En línea.

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación