Calendario de eventos

Conferència El dret de família avui: Europa, què ens has fet?, a càrrec de Lorena Sales | En línea, UV, 3 novembre 2020, 18 h. 
Martes 03 Noviembre 2020, 06:00pm - 07:30pm
Accesos : 59
por Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Conferència El dret de família avui: Europa, què ens has fet?, a càrrec de Lorena Sales. Professora de Dret Internacional Privat. Universitat de Castella-La Manxa. Cicle Les raons d’Europa. Organitza: Escola Europea de Pensament Lluís Vives del Vicerectorat de Cultura i Esport i el Centre de Documentació Europea de la Fundació General de la Universitat de València. Col·labora: Acció Jean Monnet de la Comissió Europea. 

El dret de família és una de les pedres angulars de tota societat, ja que representa un encreuament perfecte entre la globalització que vivim i el manteniment de la tradició jurídica arrelada als codis civils de mig Europa. La progressiva comunitarització que les normes de dret internacional privat pateixen es nota en tot el dret de família internacional, on han de conviure maneres d'entendre la família i les relacions familiars dels estats membres juntament amb les concepcions, més allunyades dels nostres sistemes codificats, dels residents però no nacionals d'un món globalitzat com és el que ens envolta. 

Localización En línea.

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación