Calendario de eventos

Presentació del llibre El cumplimiento de la Comisión Europea con los ciudadanos | València, 5 desembre 2019 #DesembreEuropeu2019
Jueves 05 Diciembre 2019
Accesos : 212
por Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Presentació del llibre El cumplimiento de la Comisión Europea con los ciudadanos
José Díaz Lafuente i Mercedes Guinea Llorente, autors. Marcial Pons, 2019
Dijous, 5 de desembre de 2018, 19 h.
CM Rector Peset. Saló d’Actes
Davant les eleccions al Parlament Europeu de 2019, el Consejo Federal Español del Movimiento Europeo (CFEME), organització de la societat civil que promou la causa europea, es va proposar desenvolupar una avaluació dels resultats de la VIII legislatura (2014-2019). Per a això ha encarregat l’elaboració de l’informe que ací es recull, al personal expert Mercedes Guinea Llorente i José Díaz Lafuente, de la Universidad Complutense de Madrid. El seu objectiu és analitzar el grau de compliment del programa polític que es va proposar la Comissió Europea, presidida per Jean-Claude Juncker. El text ha estat enriquit amb les aportacions especialitzades de membres de la Comissió Executiva del CFEME. El resultat globalment positiu d’aquesta avaluació contrasta amb el relat imperant dels mitjans de comunicació i mostra que l’acció de les institucions europees ofereix beneficis per a la seua ciutadania.

Localización València. CM Rector Peset. Saló d’Actes

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación