Webinar Sistema de Información Geográfica del Corredor Mediterráneo | En línia, 1 desembre 2021, 11 h. #DesembreEuropeu2021 #EUYearOfRail

Domingo, 21 Noviembre 2021 09:16 Escrito por 

20211201 desembre europeu 2021 2

Webinar Sistema de Información Geográfica del Corredor Mediterráneo
Dimecres, 1 de desembre de 2021. 11 h. En línia.

A càrrec de Josep Vicent Boira (Comissionat del Govern per al Corredor Mediterrani ADIF) i Matteo Berzi (Oficina del Corredor Mediterráneo). Presentació de Rafael Boix, professor de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

Webinar adreçat a l’alumnat de la UV (Economia, Geografia, Sociologia) i la UPV (Enginyeries, Camins, etc). Amb la col·laboració de la Facultat d'Economia de la UV.

El Corredor Mediterrani: eix vertebrador del territori d'Espanya, motor per al desenvolupament socioeconòmic de les ciutats i de les Comunitats Autònomes que travessa, promotor de la transició ecològica del transport de mercaderies i de viatgers. Aquest portal permet explorar el Corredor a través d'un Visor Cartogràfic que reflecteix la visió de l'Oficina del Comissionat de Govern: el Corredor Mediterrani ha de ser visible, explicat i entés. El visor està disponible en la seua versió bàsica o avançada.

 

 

Modificado por última vez en Lunes, 26 Septiembre 2022 07:14
Visto 544 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación