Conferencia Lecciones de la pandemia para la UE: los riesgos de una integración a medias | En línea, martes, 16 de junio de 2020, 18 h.

Lunes, 15 Junio 2020 09:15 Escrito por 

Conferencia Lecciones de la pandemia para la UE: los riesgos de una integración a medias, a càrrec de Enrique Feás Costilla. Tècnic comercial, economista de l’estat i investigador sènior associat del Real Instituto Elcano. Organitzen:  Escola Europea de Pensament Lluís Vives, del Vicerectorat de Cultura i Esport, i Centre de Documentació Europea, de la Fundació General de la Universitat de València. Col·labora:  Centre d’Excel·lència Jean Monnet sobre Integració i Globalització.

Acceso a la conferencia: lunes 15 junio 2020, 18 h. en www.uv.es/cultura  

Enrique Feás Costilla es investigador sènior associat del Real Instituto Elcano, consultor independent, professor associat de la Universidad IE, columnista del diari digital Vozpopuli, tècnic comercial i economista de l’estat i fundador i coeditor del blog New deal, un mitjà de divulgació sobre economia i política econòmica en castellà (excepte el nom). Ha estat conseller econòmic i comercial de les ambaixades d’Espanya a Filipines i Egipte, subdirector de política comercial amb països mediterranis, Àfrica i orient mitjà, assessor d’assumptes internacionals del vicepresident econòmic i ministre d’Economía, responsable adjunt de la Subdirecció d’Estudis del Sector Exterior del Ministeri, subdirector de la revista Información comercial española, professor de l’ESIC Business & Marketing School, del Centre d’Estudis Comercials (CECO), de l’Escola Diplomàtica, del Centre Carles V de la Universitat Autònoma de Madrid i de la Universitat Complutense de Madrid. Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació. [+]

Modificado por última vez en Miércoles, 08 Julio 2020 09:35
Visto 386 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación