Publicado en Premios

Setena edició del premi Europa segle XXI

Viernes, 30 Noviembre 2018 11:28

LogoLa Fundació Catalunya Europa i la Fundació Banc Sabadell presenten la setena edició del premi Europa segle XXI, que aquest any amplia les temàtiques d’interès i augmenta la dotació econòmica fins a 10.000€.

El premi Europa Segle XXI reconeix els treballs que tenen una aproximació analítica original, orientada a conèixer i entendre el futur d’Europa i la seva governabilitat en un món globalitzat i interdependent. Les recerques han de ser de temàtica europea i es valoraran especialment els treballs que abordin la formació i el treball, la sostenibilitat ambiental, la ciència i la tecnologia i l'Europa social, política, econòmica i cultural.

Aquest premi va dirigit a persones menors de 45 anys d’edat que siguin ciutadanes o residents de la Unió Europea. Les recerques poden provenir de tesis doctorals, tesines de màster i altres recerques no premiades, sempre que no hagin estat publicades fora de l’àmbit acadèmic. Les recerques es poden presentar en català, castellà o anglès. Es poden presentar treballs fins el 28 de febrer de 2019. Podeu consultar i descarregar-vos les bases completes a l'apartat de "Documentació". [+]

Modificado por última vez en Viernes, 30 Noviembre 2018 11:30
Visto 51 veces
Valora este artículo
(0 votos)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación