Publicado en Jornadas

El SERVEF i la XARXA EURES participen en el FORO e2 UPV 2018

Miércoles, 18 Abril 2018 08:06

El SERVEF i la XARXA EURES participen en el FÒRUM D'OCUPACIÓ de la Universitat Politècnica de València que tindrà lloc els dies 25 i 26 d'abril de 2018 en el campus de la Universitat.
L'horari del fòrum serà de 10 a 18 hores. En l’estand del SERVEF estaran amb nosaltres consellers EURES d'Alemanya, Bèlgica, Dinamarca, Espanya i Suècia els quals informaran d'Oportunitats d'ocupació per a titulats en aquests països i sobre Ofertes d'ocupació del sector d'enginyeries, biociència i professions tècniques. 
Si tens un perfil universitari (enginyeria, especialista TIC o informàtica, mecànica, electromecànica o electricitat i electrònica, titulats en infermeria i fisioteràpia, biotecnologia, química, biologia, i altres especialistes en ciències mèdiques) amb bon nivell d'anglés, alemany o francés i tens interés a buscar ocupació a Europa, passa pel nostre estand per a obtindre informació de primera mà.
Estem penjant alguna de les ofertes que estem gestionant en: http://www.servef.gva.es/ca/novedadeseures
Podeu consultar les empreses participants en el fòrum i les activitats que hi ha organitzades en http://www.upv.es/contenidos/SIEFORO/indexc.html 

Modificado por última vez en Miércoles, 18 Abril 2018 08:16
Visto 204 veces
Valora este artículo
(1 Voto)

Esta web utiliza cookies con una finalidad estadistica y para mejorar su navegación